Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜMSİAD 7. Olağan Genel kurulundaki konışmasında Sincar harekarına ilişkin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' mesajını verdi

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜMSİAD 7. Olağan Genel kurulunda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.Sincar harekatına ilişkin yaptığı açıklamada ise Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz" mesajını verdi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Ülkemizde artık kimlerin başka güçlerin emrinde birer ihanet çetesi olarak faaliyet gösterdiği, kimlerin de Allah'ın rızası yolunda gayret sarf ettiği tüm açıklığıyla ortaya çıkmıştır. Müslümanın aynı delikten tekrar tekrar ısırılmayacağı tavsiyesini aklımızdan hiç çıkarmadan tüm ihanet çetelerinin kökünü kazımakta kararlıyız. Ülkesine ve milletine sadakatle bağlı, İslam aleminin birliği ve beraberliği, tüm insanlığın hayrı için çalışan herkese kapımız da kalbimiz de sonuna kadar açıktır."

Sizler hep yanımızda oldunuz. Gönül birlikteliğimiz devam edecektir. Bu saldırılar şahsımıza ait değil milletin kendinedir. demiştik.

Bu sözlerin ardından 3 hafta geçmişti ki Türkiye en alçak darbe girişimiyle karşılaştı. FETÖ ihanet şebekesinin yaptığı alçaklık unutulamaz.

Yarab bizleri bu aziz millete hizmetkar kıldığın için ne kadar hamd etsek azdır.

Bu ülkeye diz çöktüreceklerini sananlar, geleceğin Türkiye'sinin hamlelerini çaresizce izliyorlar.

Terör örgütlerine karşı en büyük başarılarımızı elde ediyoruz. FETÖ'nün her alandan sökülmesi için büyük adımlar atıyoruz. Bu vücudumuzdaki öyle bir virüs ki, bunun her yerden temizlenmesi gerekiyor.

Sınırın ötesinden de PYD'yi vuruyoruz. Biz hep şuna inandık fetih yakındır. Fethin yakın olduğuna inananlar şuna inanırlar: Yardım sadece Allah'tandır.

3 bini aşkın DEAŞ'lıyi etkisiz hale getirdik. Şimdi hedef: Münbiç. Biz diyoruz ki, Rakka operasyonunu yaparız ama yanınıza terör örgütlerini almayın. Terör örgütlerinin iyisi kötüsü olmaz. Hepsi kötüdür.

Sincar harekatına ilişkin yaptığı açıklamda ise Erdoğan: Bir gece ansızın gelebilirz dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.