Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan ava çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Sarıyer'de balıkçılarla birlikte ava çıktı, 'Vira Bismillah' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan ava çıktı
Dönüşte kendisini karşılayan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Erdoğan, bugün Tarabya Körfezi'nde gırgır tekneleriyle ağ atan balıkçılarla bir araya geldiklerini söyledi. Erdoğan, "Biz de buradaki komşularımız, özellikle Garipçe balıkçılarıyla, bir yerde de bir akrabalık oluştu, onlarla beraber olalım dedik. Aslında bir haftadır karşı koydaydılar. Bugün de Tarabya'ya geldiler. Onlarla birlikte o heyecanı paylaşalım istedik. O heyecanı paylaştık ve kendilerine bu noktada başarılar diledik." dedi.

BALIĞI AZ YİYORUZ

Gayet güzel, verimli, faydalı bir çalışma yapıldığını dile getiren Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ama ben tabii vatandaşlarıma da özellikle balık yeme noktasındaki bu kültürü tavsiye ederim. Balığı az yiyoruz. Kendilerinin de ifadesi o. 'Balık az yeniyor, tüketiliyor' diyorlar. 'Aslında bizde balık fiyatları düşük' diyorlar ama halde bu fiyatların arttığını da söylüyorlar. Bunu da özellikle böylece onların dilinden öğrenmiş olduk. Bazı sorunlarını da kendilerinden dinledik. Onu da hükümetimizle paylaşacağım."

Erdoğan, bir gazetecinin sorusu üzerine avın iyi geçtiğini dile getirerek, "Ama onların kendilerine göre, 'Bazı arkadaşlarınki çok verimliydi. Biraz az oldu ama çok daha bol olduğu günlerimiz oluyor.' dediler." ifadelerini kullandı.

Saat 14.00 sıralarında Tarabya Köşkü’ne dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balıkçılarla çektirdiği fotoğrafı danışmanı Mustafa Varank twitterdan yayınladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.