Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Haziran’da ABD’ye Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li Müslüman boksör Muhammed Ali’nin cenazesine katılmak üzere 9-11 Haziran 2016 tarihleri arasında ABD’nin Kentucky eyaletindeki Louisville şehrine ziyaret gerçekleştirecek.Cumhurbaşkanlığı’ndan...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li Müslüman boksör Muhammed Ali’nin cenazesine katılmak üzere 9-11 Haziran 2016 tarihleri arasında ABD’nin Kentucky eyaletindeki Louisville şehrine ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’li Müslüman boksör Muhammed Ali’nin cenazesine katılmak üzere 9-11 Haziran 2016 tarihleri arasında ABD’nin Kentucky eyaletindeki Louisville şehrine bir ziyaret gerçekleştireceği belirtilerek, "Perşembe günü merhum Muhammed Ali’nin cenaze namazına katılacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız, ünlü boksör için cuma günü düzenlenmesi planlanan anma ve uğurlama töreninde de hazır bulunacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın yakın geçmişte ABD’ye yerleşen Ahıska Türkleri’nin Louisville kentinde perşembe akşamı verecekleri bir iftara da katılması öngörülmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.