Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Mayıs’ta Malatya’ya Gelecek

7 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni belediye binası yanındaki miting alanında toplu açılış törenine katılacak.Daha önceden Hükümet Meydanı olarak açıklanan toplu açılış töreninin...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
7 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni belediye binası yanındaki miting alanında toplu açılış törenine katılacak.
Daha önceden Hükümet Meydanı olarak açıklanan toplu açılış töreninin alınan kararla birlikte Yeni Belediye Binası yanındaki miting alanında gerçekleştirileceğini açıklayan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Kıymetli hemşehrilerimizin hasretle ve özlemle beklediği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ,7 Mayıs günü saat 15.00’de Büyükşehir Belediyesi yanı miting alanında şehrimizde yatırımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreni için ilimize teşrif edeceklerdir” dedi.
Kahtalı açıklamasında milletin oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı ve yeni Türkiye’nin mimarı Erdoğan’a 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 70 ile destek veren Malatyalıların en güzel şekilde karşılayacağını belirterek, destan şehir Malatya’nın tekrardan tarih yazacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.