Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gedikli’den darbe girişimi gecesi şehit olanların ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Erkan Yiğit, gazi olan ikizi Volkan Yiğit ve şehit düşen kayınbiraderleri Alper Kaymakçı’nın ailesini ziyaret etti.Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gedikli’den darbe girişimi gecesi şehit olanların ailesine ziyaret
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Erkan Yiğit, gazi olan ikizi Volkan Yiğit ve şehit düşen kayınbiraderleri Alper Kaymakçı’nın ailesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, eşi Güner Gedikli ile birlikte 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde atılan bomba ile şehit olan Erkan Yiğit, gazi olan ikizi Volkan Yiğit ve şehit olan kayınbiraderleri Alper Kaymakçı’nın ailesine başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette şehit annesinin "Allah devletimize zeval vermesin, Rabbim Cumhurbaşkanıma ömür versin, milletimizin başından eksik etmesin. Vatan sağolsun" sözleri duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Öte yandan ziyarette acılı aile, 5 şehidin ismi Külliye’deki 5 kapıya verilsin önerisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.