Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'nin bayramlaşma heyeti kadınlardan oluşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kurban Bayramı'nda siyasi partilerle yapılacak bayramlaşma programını açıkladı. Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılacak bayramlaşmada, CHP'den siyasi partilere bayramlaşmaya gidecek olanlar ile siyasi partilerden...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kurban Bayramı'nda siyasi partilerle yapılacak bayramlaşma programını açıkladı. Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılacak bayramlaşmada, CHP'den siyasi partilere bayramlaşmaya gidecek olanlar ile siyasi partilerden gelenlerle bayramlaşacak olanlar CHP'nin kadın yöneticilerinden oluşuyor. Daha önceki heyetlerde hem kadın hem de erkek yöneticiler bulunuyordu.

CHP'nin siyasi partilerle bayramlaşması AKP ile başlayacak, SP ile sona erecek. CHP adına bayram ziyaretlerini Genel Başkan Yardımcısı Selin Savek Böke, Parti Meclisi Üyeleri Yasemin Öney Cankurtaran, Elfin Tataroğlu, Gül Çiftçi yapacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, Parti Meclisi Üyeleri Gaye Usluer, Zeynep Altıok, Ezgi Akar ve Saliha Sera Kadıgil ise partiyi ziyaret edecek siyasi parti heyetlerini konuk edecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin imzasıyla yapılan açıklamaya göre örgütle bayramlaşma da bayramın ikinci günü saat 13.30-14.30 arasında Genel Merkez lobisinde yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.