Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin Alternatif Kutlamasında İzdiham

CHP tarafından TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel olarak düzenlenen grup toplantısında, hediye dağıtımı sırasında ise büyüklerin hediye kapma yarışı izdihama neden oldu, çocuklar ağladı.CHP tarafından 23...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP tarafından TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel olarak düzenlenen grup toplantısında, hediye dağıtımı sırasında ise büyüklerin hediye kapma yarışı izdihama neden oldu, çocuklar ağladı.
CHP tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için yapılan grup toplantısında velilerin çocukların önüne geçmesi ile başlayan kargaşa uyarılara rağmen devam etti. Milletvekili Tekin Bingöl’ün kürsüden yaptığı tüm uyarılar sonuç vermezken, bu sefer korumalar devreye girdi. Korumaların da çabalarının sonuçsuz kalması üzerine bu sefer de devreye Grup Başkanvekili Özgür Özel girdi. Özel’in kürsüden yaptığı uyarılar sonrasında ve korumaların çabası ile büyükler kenara çekildi, çocukların önü açıldı.
Toplantı sonrasında Meclis bahçesinde çocuklara hediye dağıtımı yapıldı. Ancak burada da büyüklerin hediye kapma yarışı izdihama neden oldu. Çok sayıda çocuğun ezilme tehlikesi yaşadığı hediye dağıtımında Özgür Özel devreye girerek, standın önünü boşalttı. Bir çok çocuğun da bu izdiham nedeniyle ağlaması dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.