Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’liler MHP heyeti ile bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Mehmet Günal, "Türk milletinin toplumsal uzlaşmaya, yeniden öz değerlerine dönmeye ihtiyacı var. Bayramın buna vesile olmasını diliyorum" dedi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Mehmet Günal, "Türk milletinin toplumsal uzlaşmaya, yeniden öz değerlerine dönmeye ihtiyacı var. Bayramın buna vesile olmasını diliyorum" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Mehmet Günal başkanlığındaki heyet, CHP Genel Merkezi’ne bayram ziyaretinde bulundu.
Terör olayları, helikopter kazası, kuvvetler ayrılığı, mülteci meselesi ve başkanlık sisteminin gündeme getirildiği ziyarette Günal, "Bu manevi günlerde biraz daha farklı şeyleri konuşabilelim istiyoruz. Temel sorun, terör olayı bütün gündemin önüne geçmiş durumda. Ekonomik kaygıların, sosyal sorunların maalesef önüne geçmiş durumda. Şu anda Türkiye’nin bana göre en önemli sorunu yaşadığımız ahlaki ve sosyal yozlaşma. Türk milletinin toplumsal uzlaşmaya, yeniden öz değerlerine dönmeye ihtiyacı var. Bayramın buna vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ise, yargının bağımsızlığına, adalete güven duygusunun ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, MHP’nin parti olarak sıkıntılarını en doğru şekilde aşmasını temenni ettiğini ifade etti.
Sındır, Suriyeli mültecilerle ilgili vatandaşlık meselesinin gündeme geldiğine dikkat çekerek, Suriye’de barış ve huzur ortamının tesis edilmesi ile mültecilerin kendi özgür iradeleri ile vatanlarına dönebileceklerini dile getirdi.
Günal da, "Öncelikle Suriye’nin normalleşmesi lazım. Acaba bu yapılan pazarlıkların bir şartı mı? İsrail ve Rusya ile yapılan anlaşmaların arka planında başka bir şey mi var? Aklımıza o geliyor böyle alelacele bu söylendiğine göre. Bugünün konusu değil bu aslında, önce Suriye’nin bir normalleşmesi lazım, bu insanların, oraya gideceklerin gitmesi lazım. Böyle söyleyince gidecekleri varsa da gitmezler" değerlendirmesini yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.