Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’liler Aydın’da aday belirlemek için oy kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aydın’da milletvekili adaylarını belirlemek için yaptığı ön seçimde oy verme işlemi devam ediyor. Efeler ilçesi Yedieylül İlkokulu’nda kurulan sandıklarda partililer oy kullanıyor.CHP Aydın milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’liler Aydın’da aday belirlemek için oy kullandı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aydın’da milletvekili adaylarını belirlemek için yaptığı ön seçimde oy verme işlemi devam ediyor. Efeler ilçesi Yedieylül İlkokulu’nda kurulan sandıklarda partililer oy kullanıyor.

CHP Aydın milletvekili adaylarını belirlemek için kayıtlı üyelerin katılımıyla hakim huzurunda yaptığı ön seçim başladı. 17 ilçede kurulan 90 sandıkta 24 bin 485 CHP’li üye, 18 aday adayından 6 kişilik aday listesini belirlemek oy kullanıyor. Adayları belirleyecek oy kullanmak isteyen üyeler, sandık numarası bularak kimlik ibraz ettikten sonra listede yer alan 18 aday adayından en az 3, en fazla 6 kişiyi işaretleyecek. Üyelerin adayları belirlemek için oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.

SES KAYDI İDDİASI

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karakoz’un ASKİ, AYBA ve Büyükşehir Belediyesinde çalışan taşeron personele Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteklediği aday adaylarından mevcut CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar’a önseçimde oy vermelerini istediği iddia edildi.

Efeler ilçesindeki Yedieylül İlkokulu’na eşi Ercan Çerçioğlu ile birlikte gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Partimiz, özellikle Aydın’da da çok başarılı. Parti içini karıştırmak için yapılmış bir olaydır. Bu ses kaydı montajdır." diyerek iddiayı yalanladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.