Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Torun’dan Dokunulmazlık Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıkların kaldırılmasını talep ettiklerini söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıkların kaldırılmasını talep ettiklerini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanlığının düzenlediği İl Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torun, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik açıklamalarda bulundu.
Kürsü dokunulmazlığı dışında tüm dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediklerini ifade eden Torun, "Biz başından beri söylüyoruz. Biz kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıkların kaldırılmasını talep ediyoruz. Bunu kaç yıldan beri söylüyoruz. Kaldı ki milletvekili adaylık başvurusunda da bununla ilgili belgeleri verdik. Biz bakanları da içine alacak şekilde kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyoruz. Bu ülkede eğer gerçekten amacına uygun bir düzenleme yapılacaksa en doğrusu bu. Diğer açıklamaların tamamı zamanı geçirme ve tribüne oynama ifadeleridir. Eğer samimi iseler gerçekten bu konuda dokunulmazlıkların kaldırılması adına bir adım atmak istiyorlarsa, kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıkları kaldıralım" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.