Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Tanrıkulu: "Siyasetin Görevi Şehit Cenazeleri Ve Cezaevlerine Odaklanmak Değildir”

Son bir yıldır odaklandıkları konularının cezaevleri, şehit cenazeleri, ölümler ve yıkımlar olduğunu belirten CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, siyasetin görevinin şehit cenazeleri ve cezaevlerine odaklanmak olmadığını söyledi.CHP...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Son bir yıldır odaklandıkları konularının cezaevleri, şehit cenazeleri, ölümler ve yıkımlar olduğunu belirten CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, siyasetin görevinin şehit cenazeleri ve cezaevlerine odaklanmak olmadığını söyledi.
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, birtakım ziyaretler için Diyarbakır’a geldi. Partisinin Diyarbakır il Başkanlığı’ndaki toplantıya katılan Tanrıkulu, açıklamalarda da bulundu.
Türkiye’de siyasetin cezaevleri ile cenazeler arasında sıkıştığını ve gelinen noktanın artık bu olduğunu aktaran CHP’li Tanrıkulu, "Şehit cenazeleri ya da cezaevlerini konuşuyoruz. Siyasetin bu duruma gelmesinde ve bunları konuşmaktan üzüntülüyüm. Türkiye’de siyasetin görevi şehit cenazeleri, ölümler ve cezaevlerine odaklanmak değildir. Türkiye’de siyasetin görevi insanların ölmeyeceği ve şehit olmayacağı ile cezaevine girmemeleri olmalıydı. Bu siyasal iklimde son bir yıldır odaklandığımız konu cezaevleri, şehit cenazeleri, ölümler ve yıkımlardır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.