Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Tanrıkulu: “Saldırıyı Lanetliyorum”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, saldırıyı lanetlediğini söyledi. Tanrıkulu, İstiklal Caddesi’nde patlamanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu. Tanrıkulu, “Bir korku iklimi yaymaya çalışıyorlar. Başaramayacaklar”...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, saldırıyı lanetlediğini söyledi. Tanrıkulu, İstiklal Caddesi’nde patlamanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu. Tanrıkulu, “Bir korku iklimi yaymaya çalışıyorlar. Başaramayacaklar” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin hayatını kaybetmesine 20 kişinin de yaralanmasına neden olan patlama alanında incelemelerde bulundu. Emniyet güçlerinden bilgi alan Tanrıkulu, “Yetkililerle görüştüm. İlçe binamızda hasar var mı bunlara baktık. Resmi bir açıklama yapılmadan bizim tahminde bulunmamız doğru değil. Kim yapmışsa, kim yaptırmışsa tümünü lanetliyorum. İstihbarat ve güvenlik güçlerinin daha etkin çalışması lazım. Bir korku iklimi yaymaya çalışıyorlar. Başaramayacaklar. Barış içerisinde bir arada yaşamayı sağlayacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.