Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Sapan: İktidar, güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyor

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, güneş balçıkla sıvanmadığı gibi gerçeklerin hiç zaman saklanamayacağını söyledi. Siyasi iktidarın, 17-25 Aralık'ta ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet olaylarının kapatmak için güneşi balçıkla...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP'li Sapan: İktidar, güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyor
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, güneş balçıkla sıvanmadığı gibi gerçeklerin hiç zaman saklanamayacağını söyledi. Siyasi iktidarın, 17-25 Aralık'ta ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet olaylarının kapatmak için güneşi balçıkla sıvamaya çalıştığını belirten Sapan, gerçeklerin en önemli huyunun günün birinde ortaya çıkması olduğunu kaydetti.

Manavgat ilçesinde partilileriyle buluşan Milletvekili Sapan, "Siyasi iktidar, hangi algı operasyonunu yaparsa yapsın 17-25 Aralık'ta bakan çocukları ve banka müdürünün evlerinde, ayakkabı kutularından çıkan para görüntülerini milletin hafızasından söküp atamayacak. Bugün Meclis çoğunluğuna bağlı olarak Yüce Dîvan'a gönderemediğimiz dört bakan, günün birinde yargılanacak. Ülkede hukuksuz işlere imzalarını atanların da hiçbiri bağımsız yargıdan kaçamayacat." dedi. İç Güvenlik Paketinin kanunlaşmasıyla ülkenin resmen polis devleti olduğunu iddia eden Yıldıray Sapan, "Bu iktidar, kendi suçlarını örtbas etmek için 15 aydır güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyor. Şunu herkes bilsin ki yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Gerçekler öyle yalındır ki günün birinde karşınıza çıkar, yüzünüze, 'Siz yalancısınız' der. Bu iktidar, ne yaparsa yapsın 17-25 Aralık'ın üstünü örtbas edemeyecek, çünkü gerçekler milletin hafızasından sökülüp atılamaz. İktidar, sonun sonuna geldi. 7 Haziran seçimleri, aynı zamanda AKP iktidarının 13 yıllık yağma börek saltanatına son verme seçimi olacağı için tarihi öneme sahip. Gerçekler günyüzü gibi aşikar. Gerçekler karşısında gözünü kapayan, sadece gündüzü kendisine gece yapar." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.