Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Özkes: Hakimlerin hakimi Yüce Allah'ın takibinden kurtulamazlar

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, 17 Aralık ile ilgili takipsizlik kararı verildiğini hatırlatarak "Ama şayet inanıyorlarsa hakimlerin hakimi Yüce Allah'ın takibinden kurtulamazlar." dedi. Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Özkes,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP'li Özkes: Hakimlerin hakimi Yüce Allah'ın takibinden kurtulamazlar
CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, 17 Aralık ile ilgili takipsizlik kararı verildiğini hatırlatarak "Ama şayet inanıyorlarsa hakimlerin hakimi Yüce Allah'ın takibinden kurtulamazlar." dedi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Özkes, Anadolu yakasında insanları nefes alabileceği en büyük yer olarak Validebağ Korusu'na göz dikildiğini ifade etti. "Ölülerimiz için bir Karacaahmet mezarlığımız var yeşillik olarak, dirilerimiz için Validebağ Korusu var." diyen Özkes, son bir kaç yıldır buranın betonlaştırılması için çaba gösterildiğini kaydetti. Halkın orada direndiğini belirten Özkes, dün sabaha karşı Üsküdar Validebağ Korusu'na dozerlerin girdiğini ifade etti. Özkes, şunları söyledi: "Halka rağmen bir şeyler elde edemeyince cami kartını kullanıyorlar. Cami birleştiren, bir araya getiren anlamındadır. Yeşili korumak için direnenleri camiye karşı direnenler gibi göstererek şeytani bir hileye başvuruyorlar. Rahmanilik görüntüsü altında şeytanilik yapılıyor."

AK Parti'nin, Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığındaki kan kaybını gidermek amacıyla Gezi benzeri olayların çıkması için tahrikte bulunduğunu savunan Özkes, Gezi olaylarında da camiye sığınanları karalamak için 'içki içildi, başörtülü bacılarımıza saldırıldı' gibi iftiralar yapıldığını hatırlattı. AKP iktidarının nisan ayında erken seçime gitmek ve seçime kadar da toplumsal gerginlikler oluşturarak mağdur rolünü yürütmek istediğini dile getiren Özkes, 17 Aralık soruşturmasında takipsizlik kararının verildiğini söyledi. "AKP İktidarında rüşvet ve yolsuzluklar için takipsizlik veriliyor ama 77 milyon insan ise makul şüpheyle takip ediliyor." diyen Özkes, "Mahkemede 17 Aralık ile ilgili takipsizlik kararı verildi ama şayet inanıyorlarsa hakimlerin hakimi Yüce Allah'ın takibinden kurtulamazlar." şeklinde konuştu.

Daha sonra ise Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Hazım Zeki Sergi, din görevlilerinin sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.