Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Özel, İddialara Cevap Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Kimse Ankara’daki iradeyi küçümseyip partiyi zor durumda bırakmamalıdır" dedi.CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa teşkilatında...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Kimse Ankara’daki iradeyi küçümseyip partiyi zor durumda bırakmamalıdır" dedi.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa teşkilatında Turgutlu ve Yunusemre ilçe teşkilatlarının ardından il yönetiminin de yaşanan istifalar nedeniyle kendisine yöneltilen suçlamalara cevap verdi. 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala böyle suçlamaların partiye zarar vereceğini söyleyen Özel, "1 Kasım öncesinde yapılan bu tartışma ne ilçe başkanlarının il başkanlarının şahsını yıpratmaz, bu tartışma partiyi yıpratır. Bu tartışmayı ortaya koymak bize değil partiye zarar verir. Herkesin bu bilinçte olmasını isteriz" dedi.
"YÜZDE 10’U DOĞRUYSA BÜTÜN HAKLARIMDAN VAZGEÇERİM"
Dün bir grup partilinin parti binası önünde yaptığı basın açıklamasında parti içinde entrika yapmakla ve partiyi dizayn etmekle suçlanan Özel, kendilerine yöneltilen bu tür suçlamaların haksızlık olduğunu dile getirdi. Özel, "Ben Manisa’da doğmuş büyümüş, 3 kuşaktır Cumhuriyet Halk Partili olan bu partiye emek veren ve bu partiye herkesin emeğinin benim üzerimde geçtiğine inanan üyelerimizi ve partimizde gençleri ve kadınları önceleyen bir milletvekili olarak hakkımdaki iddiaların yüzde 10’u doğruysa; örgütü dizayn etme, üye iradesini hiçe sayma kendisine göre bir örgüt oluşturma iddialarının yüzde 10’u doğruysa ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve bu devletin bana sağladığı bütün olanaklardan vazgeçmeye hazırım ama tamamı haksızlıktır, tamamı gerçek dışıdır. Gelinen noktada, benimle ilgili ifadeler kullananlar hakkında bir cevap verecek olsam sadece siyasi hayatlarının değil sosyal hayatlarının da yani mahalledeki partilimize vatandaşlarımızın yüzüne bakacak halleri kalmaz ama ben cevap hakkımı kullanmıyorum" diye konuştu.
"PARTİYİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN"
Özel, Manisa Teşkilatında yapılan değişikliklerin bir yenileme ve taze kan olduğunu belirterek, "Şimdi burada daha önce başkanımın ifade ettiği yorgunluk zaman ayıramama 4 yıl önce seçilen görevi sürdürürkenki bir takım sıkıntılardan dolayı yönetime bir taze kan bir gençlik aşısının yapıldığı anlaşılıyor. Bu konudaki irade istifa eden il yönetiminin ilettiği talep doğrultusunda ilk imzası Kemal Kılıçdaroğlu’na ait olmak üzere Merkez Yürütme Kurulu’na aittir. Burada kimse buradaki iradeyi Ankara’daki iradeyi küçümseyip partiyi zor durumda bırakmamalıdır. Bu gün gelip de parti içi demokrasi şeyi söyleyenlere şunu hatırlatmak isteriz: Seçildiğiniz il seçiminde tüzük çarşaf listeye müsaitken bizlerin hepimiz çarşaf liste olursa üye istediğine oy verir derken o gün blok listeyle seçilmeyi talep edenlerin bu gün çarşaf listeden parti meclisine seçilmiş. Ön seçimde Türkiye rekoru kırmış ve bütün üyelerin desteğiyle buralara gelmiş birisine parti içi demokrasiyi hatırlatmaya çalışmalarını da fevkalade anlamsız buluyorum" dedi.
CHP’li Özel ayrıca dün kendisini suçlayanlara da, "Gelin birlikte çalışalım" çağrısında bulundu.
Konuşmaların ardından parti binası önünde toplanan CHP’liler birlik ve beraberlik mesajı verip selfi çekmeyi de ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.