Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Kiraz’a ‘Yeniden aday ol’ baskısı

Geçtiğimiz günlerde yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan İl Başkanı Enver Kiraz’a parti içerisinde yeniden aday ol çağrıları yapılıyor.Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı için 23 Aralık’ta kongre gerçekleştirilecek....

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Kiraz’a ‘Yeniden aday ol’ baskısı

Geçtiğimiz günlerde yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan İl Başkanı Enver Kiraz’a parti içerisinde yeniden aday ol çağrıları yapılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı için 23 Aralık’ta kongre gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan İl Başkanı Enver Kiraz’ın bu kararına ise parti içinde delegeler ve ilçe başkanlarının sıcak bakmadığı öğrenildi.

Dün toplanan CHP Malatya İlçe Başkanları toplantısında da, başkanların tamamının Kiraz’ın yeniden aday olmasını istedikleri ve delegelerin de bu yönde eğilim gösterdikleri gelen bilgiler arasında. İlçe başkanlarının bu kararlarını İl Başkanı Kiraz’a ilettiği, Kiraz’ın ise yeniden aday ol baskısı karşısında ne karar alacağı henüz bilinmiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.