Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Kadınlar, Kılıçdaroğlu İçin Toplandı

CHP Kadın Kolları İzmir İl Örgütü, şehit cenazesinde önüne kurşun bırakılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için 81 ilde eş zamanlı olarak açıklama yaptı. Kadınlar, "Feriştahınız gelse bizi durduramaz" sloganları attı.CHP...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Kadın Kolları İzmir İl Örgütü, şehit cenazesinde önüne kurşun bırakılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için 81 ilde eş zamanlı olarak açıklama yaptı. Kadınlar, "Feriştahınız gelse bizi durduramaz" sloganları attı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde yaşadığı saldırı sonrası CHP’li kadınlar 81 ilde eş zamanlı olarak açıklama düzenledi. İzmir’de Kıbrıs Şehitleri Caddesi Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde bir araya gelen CHP Kadın Kolları İzmir İl Örgütü de basın açıklaması yaptı, "Feriştahınız gelse bizi durduramaz" sloganları attı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da katıldığı açıklamada konuşan CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, “Genel Başkanımıza şehit cenazesinde kurşun atan kişi serbest bırakıldı. Bu kişinin şehidimizin ailesi ile bir ilgisi yok. Nasıl oluyor da bizim ilçe başkanlarımızın bile giremediği protokole bu kişi girebiliyor. Bu kurşun tüm örgütümüze, cumhuriyetten ve hukuktan yana olan herkese atıldı. Bu kurşun milli birlik ve beraberliğimize atıldı” dedi.
"ŞEHİT YAKINLARI GENEL BAŞKANIMIZA ONURSAL ÜYELİK VERDİ"
Olayın provakasyon olduğunu ve hedef saptırılmaya çalışıldığını savunan Balcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunun en büyük göstergesi de Genel Başkanımıza Şehit Yakınları Derneği tarafından verilen onursal üyeliktir. Bizler bu saldırıyı düzenlerin arkasında kimlerin olduğunu ve ne amaçla yapıldığını biliyoruz. Şehitlerimizin cenazelerinde bile bir kazanç elde ederek suçlarını örtmeye çalışan bir zihniyet ile karşı karşıyayız.”
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, “Kadınlar birleşe birleşe iktidarı, iktidardan indirecek. Yaşasın kadın direnişi” diye konuştu.
Kadınlar, "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sloganları ve alkışlarla protestoyu tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.