Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Gök: “Yumurtalı Saldırıyı Yapanlar Bir Avuç Çapulcudur”

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Yumurtalı saldırıyı gerçekleştirenler bir avuç çapulcudur. Bunlar bizi korkutamazlar şehit cenazelerine katılmaya devam edeceğiz” dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26’ncı dönem 1’inci...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Gök: “Yumurtalı Saldırıyı Yapanlar Bir Avuç Çapulcudur”
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Yumurtalı saldırıyı gerçekleştirenler bir avuç çapulcudur. Bunlar bizi korkutamazlar şehit cenazelerine katılmaya devam edeceğiz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26’ncı dönem 1’inci Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ile Parti Meclisi toplantısına başkanlık etmek için geldiği Antalya’nın Belek bölgesinde bir otelde partilileri ile görüşmelere devam ediyor.
CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök, parti meclisi gündemine ve genel siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gök, parti meclisinde milletvekillerinin tek tek söz alarak ülke gündemi ve parti gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğunu söyledi. Toplantının çok verimli geçtiğini de belirten Gök, “CHP’nin diğer partilerden farkı eleştiriyi kendi içinde sınırsız uygulayan, demokrasiyi özümseyen bir anlayış içindedir. Bu toplantıda bu bir kere daha ortaya çıktı. Bu CHP’nin bir zenginliğidir” dedi.
Gök, iki gün önce Ankara Kocatepe Camii’ndeki şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan yumurtalı protestoyu da değerlendirdi. Gök, Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da tüm şehit cenazelerine katılan tek lider olduğunu belirterek, şehit ailelerinin yanında olmaya bundan sonra da devam edeceklerini söyledi. Yumurtalı saldırının organize ve planlı olduğunu, protestonun arkasında azmettirici olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in var olduğunu da öne süren CHP’li Gök şöyle konuştu:
“Bu çok organize ve önceden planlanmış bir saldırıdır. Bu kesinlik kazanmıştır. Genel Başkanımıza ya da CHP’li yöneticilere yönelik saldırmak için gelen kalabalığın en başta şehit ve onların ailelerine çok ciddi bir saygısızlıktır. Bunun dinimizde yeri yoktur. Bunların arkasındaki güçler kimlerdir. Biz biliyoruz ki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisinin içinde olduğu provokatif eylemlerin olduğu ortaya çıkacaktır. Bunlar Melih Gökçek’ten güç alarak onun planlaması ve azmettirmesiyle oraya gelen bir avuç çapulcudur. Bir avuç çapulcunun ne bizlerin şehit cenazelerine gitmemizi engellemeye gücü yeter ne de bizi korkutmaya. Biz bu ortam da şehit cenazelerine katılma kararlılığımızı sürdüreceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.