Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Erdemir, TBMM kürsüsünde Euro-Dolar balyaları saçtı

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, bütçe görüşmeleri kapsamında Meclis kürsüsünde yaptığı konuşma sırasında, yanında getirdiği fotokopi ile çoğaltılmış ‘Euro-Dolar’ları saçtı. Erdemir kürsüden, “Yeni Türkiye’de Euro-Dolar...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Erdemir, TBMM kürsüsünde Euro-Dolar balyaları saçtı
CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, bütçe görüşmeleri kapsamında Meclis kürsüsünde yaptığı konuşma sırasında, yanında getirdiği fotokopi ile çoğaltılmış ‘Euro-Dolar’ları saçtı. Erdemir kürsüden, “Yeni Türkiye’de Euro-Dolar balyaları yasak.” diyerek, yanında getirdiği Euro ve Dolar fotokopilerini saçtı.

TBMM Genel Kurulu’nun 32. Birleşiminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurulu, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ile üniversite bütçelerinin görüşmelerine başlandı. Birleşimi, TBMM Başkanvekili Şükran Güldal Mumcu yönetiyor. Katip üyelikleri Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ve Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz yapıyor.

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, bütçe üzerine görüşlerini dile getirdi, bütçe konuşmasını rakamlarla yaptı. 17 Aralık’ın yeni Türkiye’nin miladı olduğunu belirten Erdemir, yanında getirdiği fotokopi ile çoğaltılmış Euro’ları saçtı. İktidar milletvekillerinin tepki göstermesi üzerine Erdemir, “Yeni Türkiye’de ayakkabı kutuları yasak. Yeni Türkiye’de Euro-Dolar balyaları yasak. Yeni Türkiye’de lastikli ayakkabı yasak. Rakamları susturamadığınız sürece 17 Aralık’ın üstünü örtebilir miyiz? Rakamlar ve sayılar konuştuğu sürece 17 Aralık’ı susturabilir miyiz.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.