Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Biçer’den Manisa’ya Emniyet Müdürü Talebi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, "Bir an önce Manisa’ya emniyet müdürünün atanmasını bekliyoruz" dedi.Manisa eski Emniyet Müdürü Erdal Ceren’in merkeze alınmasının ardından boş kalan Manisa Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, "Bir an önce Manisa’ya emniyet müdürünün atanmasını bekliyoruz" dedi.
Manisa eski Emniyet Müdürü Erdal Ceren’in merkeze alınmasının ardından boş kalan Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine dikkat çeken CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa’ya emniyet müdürü atanmasını istedi.
Ankara’da meydana gelen patlamanın ardından emniyet müdürünün atandığını belirten Biçer, "Ülkenin kalbine atanacak bir emniyet müdürünün 6 ay boyunca bulunamaması çok garip. Manisa’da ise en son emniyet müdürünün alınmasından sonra dört aylık gibi bir süre içinde bir atama yapılmadı. Önümüzde hem nevruz hem mesir şenliği var. Böyle önemli bir gündemde illerimizde emniyet müdürünün atanmamış olmasını aklımız mantığımız almıyor. Diğer açıdan baktığımız zaman gazetelerin bir kısmını kayyım yönetiyor. Şirketlerin bir kısmını kayyım yönetiyor. Emniyet müdürlerimiz vekaleten bakıyor. Tamamen her şey geçici, ciddiyetten uzak bambaşka bir noktaya gidiyor gibiyiz. Devletin o güçlü duruşu kalmadı. Bir an önce Manisa’ya da emniyet müdürünün atanmasını bekliyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.