Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Balaban Sarıgöl’de seçim çalışmalarına başladı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban, teşkilatıyla bir araya gelerek seçim çalışmalarına başladı.CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Sarıgöl ilçe teşkilatını ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Balaban Sarıgöl’de seçim çalışmalarına başladı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban, teşkilatıyla bir araya gelerek seçim çalışmalarına başladı.

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Sarıgöl ilçe teşkilatını ziyaret etti. Başkan Balaban ziyaretler kapsamında Sarıgöl’de faaliyet gösteren oda başkanlarını da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerin ardından konuşan Balaban, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel ve genel seçimler için Sarıgöl’de fiilen seçim çalışmalarını başlattık. Büyük kurultaydan sonrada Manisa’da il ve 17 ilçenin parti başkan ve yetkililerin katılacağı toplantı sonunda resmen seçim çalışmalarına başlayacağız. Daha önemlisi belediye başkan adaylarımızı seçimlerden bir yıl önce en kötü ihtimalle altı ay önceden adaylarımızı belirleyerek halkın karşına pırıl pırıl adaylarla çıkacağız. ’Erken kalkan yol alır’ felsefesi ile yerelde ve genelde halkın iktidarını kuracağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.