Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Altay’dan hükümete 35 liralık plaket

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 37. birleşimi saat 13.00'te açıldı. Birleşimi TBMM Başkanı Cemil Çiçek yönetirken katip üyelikleri ise Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Altay’dan hükümete 35 liralık plaket
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 37. birleşimi saat 13.00'te açıldı. Birleşimi TBMM Başkanı Cemil Çiçek yönetirken katip üyelikleri ise Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık yapıyor. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bütçe üzerine görüşlerini dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde plaket genelgesi geleceğini belirten Altay, "Ben de bir plaket hazırladım. Bu plaket kaçak sarayda 1 metreküp kazınım birim fiyatı maliyetinden 30-40 kat fazlası ile müteahhitte verilen paranın karşılığıdır.1 metreküp toprak işinde yapılan usulsüzlük 45 lira. Bu plaket 35 lira. Kaçak saray için başka bir söz söylemeye gerek var mı?" diyerek plaketi hükümet üyelerinin bulunduğu masanın önüne koydu. AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak plaketi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.