Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP PM Üyeleri Bilecik’te

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili ve Parti Meclis (PM) Üyesi Mevlüt Dudu ile PM Üyesi Ali Öztunç CHP Bilecik İl Örgütünü ziyaret etti.Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın başkanlık ettiği toplantıda konuşan Hatay Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP PM Üyeleri Bilecik’te
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili ve Parti Meclis (PM) Üyesi Mevlüt Dudu ile PM Üyesi Ali Öztunç CHP Bilecik İl Örgütünü ziyaret etti.
Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın başkanlık ettiği toplantıda konuşan Hatay Milletvekili ve CHP PM Üyesi Mevlüt Dudu, kötü bir Türkiye manzarası ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Cumhuriyet tarihinin en zor günlerinden geçtiklerini anlatan Dudu, “Bunun en büyük sebebi AK Parti hükümeti ve dış politika yanlışları. 2011 yılından bu yana özellikle Suriye krizinin başlaması ile birlikte bu somuta indirgendi. CHP dünyanın hiçbir yerinde hiç kimseden taraf yana değildir. CHP bütün dünyada özellikle Orta Doğuda barıştan, kardeşlikten, özgürlükten ve demokrasiden yanadır. Suriye’nin bir kısmında Taliban çizgisi oluşacak, bu Türkiye’ye yansıyacak bombalar patlayacak dedik bizi ciddiye almadılar şuan gelinen durum ortada. Suriye’nin önemli bir kısmı IŞİD kontrolü altında şuan, yine önemli bir kesimim PYD kontrolünde bir kısmı El Kaide El Nursa kontrolünde, geriye kalanı meşru rejimin kontrolünde. Bugün Türkiye’nin doğusu, güney doğusu Suriye’den farklı değil arkadaşlar. Tam bir savaş ortamı var, ilçeler mahalleler yıkılıyor yerle bir oluyor” dedi.
Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanması konusuna da değinen Dudu, “Türkiye’de işlenmeyen adaletin Amerika’da işlenmesi aslında bizim adımıza bir utançtır. Keşke buradakiler aklama ve kurtarma yerine o kişileri adaletin karşısına çıkarsalardı da hukuk kararını verseydi. Bunun Türkiye’ye yansıması elbette olacak. Ve Türkiye’deki suç ortaklarına da sıra gelecek. Ve bu yaptıklarının bedelini ödeyecekler" dedi.
CHP Parti Meclis Üyesi Ali Öztunç da, 31’inci il ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. Öztunç, terörle mücadelede hükümet icraatlarını eleştirerek "Çalışacağız, koşturacağız, emek vereceğiz ve arkadaşlar bir şekilde bunlardan kurtulacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.