Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar’dan Edremit’te basın toplantısı

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, CHP Edremit İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanlığı tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Basın Toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, CHP Edremit İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanlığı tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Basın Toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sel ve birçok partili katıldı.
Darbe sürecinin nereye gideceğinin belli olmadığını ve darbenin milli iradeyi ortadan kaldırdığını söyleyen CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, “15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi milli iradeyi ortadan kaldırmaktadır. Darbenin hangi koşullarda olacağı nettir. Ama bu darbede netlik yoktur. Biz darbenin her türlüsüne karşıyız. 15 Temmuz’dan ders çıkartılmalı ancak bunu fırsata dönüştürmemek gerekir” diye konuştu.
15 Temmuz’un darbe olmadığını Türkiye Cumhuriyetini yıkmak olduğunun altını çizen Fikri Sağlar, “15 Temmuz bir darbe değil, Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için yapılmış bir isyandır. Türkiye Cumhuriyetinde ilk kez bir darbede Türkiye Büyük Millet Meclisi bombalanmıştır. Hem de 2 kez bombalamıştır. Ben o akşam bombaların arasında meclisteydim. Birçok yaralananlar oldu. Herkes birbirine yardım ediyordu. Ertesi gün hastaneye gittiğimde o insanları bacaklarını kopuk, gözlerinden ve başlarından yara alarak kurtulduklarına şahit oldum. O gece Meclis’te bir düşman ülkede yaşıyormuşum hissine kapıldım. O anlar benim hayatımda yaşadığım en korkunç anlardı gece acımasızca bir vahşet yaşandı. O gece tek hedef vardı Türkiye Cumhuriyetini ve laikliği ortadan kaldırmaktı“ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.