Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Milletvekili Pavey, Patlamada Yaralananları Ziyaret Etti

CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, İstanbul’daki terör saldırısında yaralanan ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.İstiklal Caddesi’ndeki terör...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, İstanbul’daki terör saldırısında yaralanan ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan vatandaşların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor. CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Pavey, “Şimdi çocuk bölümüne geçiyoruz. Yakınlarıyla beraber olacağız. 20 Temmuz’dan bu yana bu korkunç sarmalın içindeyiz. Elbette bundan en çok etkilenen güzel gönüllü insanlarımız, turizmcilerimiz, esnafımız. Bunun uluslararası çağrılarını da yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Yaralı yakınlarının ise hastane bahçesindeki bekleyişleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.