Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Chp Milletvekili Öz, Manisa’yı Ziyaret Etti

Manisa’nın Sarıgöl ilçesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, "Bizler, katı atık tesislerine karşı değiliz ama çevreye ve insan sağlığına uygun bir yerde olması gerekmektedir" dedi.CHP Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Chp Milletvekili Öz, Manisa’yı Ziyaret Etti
Manisa’nın Sarıgöl ilçesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, "Bizler, katı atık tesislerine karşı değiliz ama çevreye ve insan sağlığına uygun bir yerde olması gerekmektedir" dedi.
CHP Milletvekili Sakine Öz, Sarıgöl’de esnafa yaptığı ziyaretlerde, zaman,zaman çocuklarla da ilgilendi. 2015 genel seçimleri için Manisa’dan tekrar aday adayı olacağını açıklayan Öz, "Bu bir hizmettir. Ben CHP Manisa Milletvekili iken, Manisa’nın tüm sorunlarını mecliste gündeme getirdim. Başta üzüm, zeytin ve tütün üreticilerinin sorunlarını meclis gündeminde taze tutmaya çalıştım. 2015 genel seçimlerinde tekrar aday adayı olacağım, bu kararımı Sarıgöl’de açıkladım.Çiftçilerimizin yüzü gülerse, bizlerin de yüzü gülmektedir" dedi.
Gündeme dair açıklamalarda da bulunan Milletvekili Sakine Öz, Mecliste dört eski bakanla ilgili yapılan Yüce Divan oylaması hakkında, "Dört eski bakan yapılan oylamayla Yüce Divan’a gönderilmedi. Oysa AK Parti içerisinden yaklaşık 40 milletvekili cesaret göstererek, gönderilmesi konusunda oy kullandılar. Bu milletvekillerini cesaretlerinden dolayı kutlarım. Bu arada dört eski bakanın da ’Bizleri Yüce Divana gönderin’ demelerini beklerdik. Tarihi bir süreçti, bunu kaybettiler" diye konuştu.
"KATI ATIK TESİSLERİNE KARŞI DEĞİLİZ, YERİ DĞİŞMELİDİR"
CHP Milletvekili Öz, Sarıgöl ziyaretini mahalle ziyaretleriyle sürdürdü. Sakine Öz, Bağlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Bağlıca Mahallesi’ne yaptırılacak katı atık tesisinin mahalle halkı tarafından istenmediğini dile getiren Öz, "Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan katı atık tesisi köye çok yakın bir alanda. Bizler, katı atık tesislerine karşı değiliz ama çevreye ve insan sağlığına uygun bir yerde olması gerekmektedir. Bağlıca Mahallemize yapılması planlanan katı atık tesisi belediye tarafından tekrar incelenmeli ve çevreye, insan sağlığına uygun bir yere çekilmesi için adım atmalıdır. Yapılacak katı atık tesisi yakınlarında evler, düğün salonu ve gıda işletme tesisi bulunmaktadır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.