Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, Mehmet Şimşek’i Partilerine Davet Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP’nin geçen seçimdeki seçim beyannamesini eleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i CHP’ye davet ederken, il başkanı Bedri Serter, “Bize ‘bu kaynağı bulduklarında ben...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP’nin geçen seçimdeki seçim beyannamesini eleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i CHP’ye davet ederken, il başkanı Bedri Serter, “Bize ‘bu kaynağı bulduklarında ben de Cumhuriyet Halk Partili olacağım’ demişti. Kendisi gelmese de oyunu versin yeter” dedi.
CHP İzmir milletvekili adayları, il başkanlığı binasında strateji toplantısı yaptı. Toplantı sonunda açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. AK Parti’nin açıkladığı seçim beyannamesi konusunda değerlendirmede bulunan Serter, “Cumhuriyet Halk Partisi bildirgesinin aynısını almışlar oturtmuşlar. Madde madde hepsi aynı. Daha önceki seçimlerde ‘o bütçeyi nereden bulacağız?’ diye sormuşlardı. Biz ‘bütçe hazır’ demiştik. Demek ki yeni uyandılar. Biz onlara bütçenin nereden bulunduğunu ve o işlemin nasıl yapılacağını çok iyi tarif ettik geçen hafta. Onlara ‘günaydın’ diyoruz” dedi. Bu sırada CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın “Mehmet Şimşek’i de partiye bekliyoruz” demesi üzerine Serter, Bize ‘bu kaynağı bulduklarında ben de Cumhuriyet Halk Partili olacağım’ demişti. Kendisi gelmese de oyunu versin yeter” diye konuştu.
KILIÇDAROĞLU İLK OLARAK 1. BÖLGEYİ ZİYARET EDECEK
Seçim çalışmalarını yürütürken, 1. ve 2. bölge adaylarıyla ayrı ayrı strateji toplantıları yaptıklarını kaydeden Serter, seçim çalışmalarında eski il başkanları, eski milletvekilleri, eski il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri de dahil tüm örgütle bütün noktalarda olacaklarını ifade etti. Serter, Cuma günü İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk olarak sadece aday olduğu 1. bölge ziyaretlerde bulunacağını, daha sonra 2. bölge ziyaretleri için ayrıca İzmir’e geleceğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.