Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Liderinden ’Taksim Meydanı’ Sözü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidar olması halinde Taksim Meydanı da dahil tüm meydanların halka açılacağını kaydetti.Genel seçim çalışmalarını aday olduğu İzmir’den sürdüren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidar olması halinde Taksim Meydanı da dahil tüm meydanların halka açılacağını kaydetti.
Genel seçim çalışmalarını aday olduğu İzmir’den sürdüren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bornova, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli gibi önemli ilçelerde temaslarda bulundu. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, bazı noktalarda ise seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi. "Kardeşçe barış içerisinde yaşamak istiyoruz" diyen CHP Lideri, konuşmalarında sık sık birlik ve beraberlik mesajları verdi.
"BÜTÜN MEYDANLARI HALKA AÇACAĞIZ"
CHP’nin iktidar olması halinde Taksim Meydanı da dahil tüm meydanların halka açılacağını ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Kardeşçe barış içerisinde yaşamak istiyoruz. Adres CHP. Neden CHP? Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi demokrasiyi getiren partidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi Kuvay-i Milliye partisidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal’in partisidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi hiç bir çocuğun bu coğrafyada yatağa aç girmemesini isteyen partidir. Benim size bir sözüm var. Bütün meydanları halka açacağız Taksim Meydanı dahil. Meydanlar bir kenti güzelleştirir. Meydanlar bir kentin enerjisini boşalttığı yerlerdir. Meydanlar bir uygarlık işaretidir. Sizden bir tek şey istiyorum. 7 Haziran’da sandığa giderken, geçen seçimlerde şu veya bu nedenlerle CHP’ye oy vermemiş bir vatandaşımız ikna edin ve onunla beraber sandığa gidin. Ve ona şunu söyleyin; ’Türkiye’nin yeni bir başlangıç yapmaya ihtiyacı var. Türkiye’nin çağdaş bir Dünya olmaya ihtiyacı var. Türkiye’de işsizlik var 6 milyon 200 bin vatandaşımız işsiz. Türkiye’de yoksulluk var 17 milyon vatandaşımız yoksul’ Gelin hep beraber yeni bir başlangıç yapalım, güzel bir başlangıç yapalım Türkiye’yi uygar bir dünyanın parçası yapalım. Gelin hep beraber altı okun böğrüne evet mührümüzü basalım ve yeni başlangıç yapalım" diye konuştu.
KILIÇDAROĞLU’NA PROTESTO
Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsünde miting yapması, araçlarıyla trafikte olan bazı vatandaşları çileden çıkardı. Araçlarından aşağıya inen vatandaşlar, partililere tepki göstererek yolun açılmasını istedi. Kimi vatandaşlar ise, araçlarının kornalarına basarak tepkisini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.