Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Burhaniye’de

BALIKESİR (İHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Geçmişte kime oy vermiş olursanız olun. Bu defa oylarınızı CHP’ye verin. Bir kişiyi oy vermeye ikna edin. Onlara 13 yıl kredi açtınız. Biz sizden 4 yıl istiyoruz” dedi.Balıkesir’in...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BALIKESİR (İHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Geçmişte kime oy vermiş olursanız olun. Bu defa oylarınızı CHP’ye verin. Bir kişiyi oy vermeye ikna edin. Onlara 13 yıl kredi açtınız. Biz sizden 4 yıl istiyoruz” dedi.
Balıkesir’in Burhaniye ilçesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı. Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, barış içinde kardeşçe yaşanması gerektiğini belirterek, bunun için de gelir adaletsizliğinin ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Hiç kimseyi bölmeden, germeden, bu güzel ülkede hepimiz barış içinde, kardeşçe yaşayacağız. Bu güzel ülkeyi yaşanacak bir Türkiye yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. 13 yıldır iktidardalar. Onlara 13 yıl kredi verdiniz. Ben de sizden 4 yıl istiyorum. Bu kadro içinize sinmiyorsa yoksulluğun bitmesini istiyorsanız bize oy verin. Herkesin huzur içinde, refah içinde olmasını istiyorsanız 4 yıl verin. Emekliye ikramiye vereceğiz dedik. Parayı nereden bulacaksınız diyorlar. Sonuç da bir emekli maaşı. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Aile sigortasını yapacağız. Bu ülke de birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz. Dini siyasete malzeme yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Herkesi işi ve aşı olmalı. Geçmişte kime oy vermiş olursanız olun. Bu defa oylarınızı CHP’ye verin. Bir kişiyi oy vermeye ikna edin. Onlara 13 yıl kredi açtınız. Biz sizden 4 yıl istiyoruz” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, alkışlar arasında bitirdiği konuşmasından sonra Gömeç’e hareket etti. Kılıçdaroğlu’nun otobüsünün çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.