Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, Kılıçdaroğlu’nun gireceği ön seçime özel odada hazırlanıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran genel seçimi için İzmir 2. bölgeden aday adayı olmuş ve ön seçime girme kararı almıştı. Bu sebeple İzmir İl Başkanlığı’nda hummalı bir çalışma yapılıyor. Ön seçimde 30 ilçeden...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran genel seçimi için İzmir 2. bölgeden aday adayı olmuş ve ön seçime girme kararı almıştı. Bu sebeple İzmir İl Başkanlığı’nda hummalı bir çalışma yapılıyor. Ön seçimde 30 ilçeden gelecek bilgilerin hızlı bir şekilde toplanarak aktarılması amacıyla seçim izleme merkezi kurulacak. İzmir'de ön seçim koordinatörü olarak görevlendirilen, Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Veli Özdemir ise il başkanlığında kendisine özel hazırlanan odada çalışacak.

CHP İl Örgütü, önümüzdeki pazar günü yapılacak ön seçime kilitlendi. İzmir'de 20 yıl sonra yapılacak ön seçimden başarıyla çıkmak isteyen CHP’de, saha çalışmalarının ardından İl Başkanlığı’nda bugün yapılacak özel toplantılarla çalışmalar gözden geçirilecek. Ön seçimde herhangi bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmak istemeyen Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Özdemir, ilçe ziyaretlerinden sonra il başkanlığında çalışmalarını devam ettirmek için özel bir oda istedi. Özdemir, “CHP İl Başkanlığı’nda seçim izleme merkezi kurulacak. Ben de bir oda istedim, çalışmalarımı oradan sürdüreceğim. Her gün düzenli olarak bilgi akışı sağlanacak.” dedi. Özdemir’in çalışmalarını yürütebilmesi için ayrılan odada gerekli teknik altyapı hazırlandı. CHP İzmir İl Başkanlığı’nda seçim çalışmaları için toplantılar yapılacağını belirten Veli Özdemir, “Bugün CHP İzmir İl Başkanlığı’nda olacağım. İlde seçim çalışmaları gözden geçirilecek. Neler oluyor, neler bitiyor bunları konuşmak için il, kendi içerisinde genel bir toplantı yapacak. Aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu için neler yapılacağı konuşulacak.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.