Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse: "15 Temmuz’dan beri olağanüstü bir süreç yaşamaktayız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, 15 Temmuz’dan beri olağanüstü bir süreç yaşandığını söyledi.Köse, CHP Denizli İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Konuşmasına 6 Ekim 1990’da Ankara’da...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, 15 Temmuz’dan beri olağanüstü bir süreç yaşandığını söyledi.
Köse, CHP Denizli İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Konuşmasına 6 Ekim 1990’da Ankara’da öldürülen Bahriye Üçok’u anarak başlayan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Denizli örgütüne teşekkür etti.
Köse, "Gönül isterdi ki, bu örgütün enerjisi Anadolu’ya Güneydoğuya dalga dalga yayılsın. Ben yaklaşık 79 ilde çalışma yaptım. Yaptığım çalışmalar için de Denizli örgütü çok güçlü bir örgüttür, özellikle kadın örgütünü çok güçlü görüyorum. Buradan aldığım enerjiyi Anadolu’ya yaymak üzere yoluma devam edeceğim. Laik değerlerimiz yerle bir olmuş, ülke otoriter ve muhafazakar bir yönetime çevrilmiştir. İç ve dış politikadaki siyaset laik yaşamı benimseyenlerin yanında en çok kadınları etkilemiştir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, eğitimi iç ve dış güvenliği, medyası, hukuk ve adalet sistemi çökmüş ülkemizde 15 Temmuz’dan beri olağanüstü bir süreç yaşamaktayız. İktidar OHAL ile birlikte, uygulamaya koyduğu kanun hükmünde kararnameler ile devletin düzenlemesine vahim bir şekilde devam etmektedir. Analar ağlamasın edebiyatı yapan iktidar, analar üzerinden siyaset yapmakta, evladını toprağa veren şehit analarının acısı yüreklerimizi yakmaya devam etmektedir" diye konuştu.
Köse, basına kapalı devam eden toplantıda kadın üyelerle görüş alışverişinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.