Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse Hatay’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hatay’da yaptığı açıklamada, "Biz kadınlar daha fazla ölüm, daha fazla acı, daha fazla yangın ve şiddet istemiyoruz" dedi.Köse, partisinin Hatay il başkanlığını...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hatay’da yaptığı açıklamada, "Biz kadınlar daha fazla ölüm, daha fazla acı, daha fazla yangın ve şiddet istemiyoruz" dedi.
Köse, partisinin Hatay il başkanlığını ziyarette yaptığı konuşmada, "Yaklaşık 3 yıl önce yaşanan Reyhanlı patlamasında bizleri paramparça ettiler. Hayallerimizi, umutlarımızı, hislerimizi, sevdiklerimizi çaldılar. Acımız sadece gözyaşımız değil, öfkemiz oldu. Aynı zamanda onun için bugün günlerden Reyhanlı” dedi.
Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak dünya barış gününde, barışın efsane kenti Hatay’dan seslendiklerini belirten Köse, “Biz, bir daha Reyhanlı acısı yaşamak istemiyoruz. Biz kadınlar daha fazla ölüm, daha fazla acı, daha fazla yangın ve şiddet istemiyoruz. Yeryüzünün korunmasına ve yaşamın hepimiz için iyileştirilmesine harcanacak gelirin, bombalara, öldürmeye harcanmasını istemiyoruz”dedi
Barışı sonuna kadar savunacaklarını ifade eden Köse,”Savaşa karşı barışı, baskı, şiddet ve zora karşı da özgürlüğü ve demokrasiyi, adaleti ve eşitliği savunuyoruz, ölümlerin bizi birbirimizden daha uzağa savurmaması için, çocuklarımız ve çocukluğumuz savaşlara kurban gitmesin diye ’barış hemen şimdi’ diyoruz" diye konuştu.
Köse, Hatay’dan 1 Eylül Dünya Barış Gününün tüm insanlık için kalıcı barışa vesile olmasını temennisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.