Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kadın Kolları Başkanı Köse Eskişehir’de

CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliği yapacağı eş güdüm toplantısı için Eskişehir’e gelen CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, gündemi değerlendirerek var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.CHP Eskişehir...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliği yapacağı eş güdüm toplantısı için Eskişehir’e gelen CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, gündemi değerlendirerek var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Eş Güdüm Toplantısı’ için Eskişehir’de bulunan Fatma Köse, CHP Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Ziyarete Köse’nin yanı sıra CHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar ve diğer ilgililer katıldı.
Toplantının açılışında konuşan CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Eskişehir’de yapılacak olan toplantının CHP Kadın Kollarının çalışma tarzı, programları ve yapılması gerekenlerle alakalı olduğunu bildirdi. Özkar, kadın kollarında siyaset yapmanın ve sokağa inmenin mücadelesini gördüklerini aktaran Özkar, bunun artarak devam edeceğini ifade etti.
“KADIN ÖRGÜTÜ OLARAK 12 AYDA NELER YAPACAĞIMIZIN PLANLAMASINI YAPACAĞIZ”
Eskişehir’de 81 ilden gelen kadınlarla bir araya geleceklerini anlatan Köse ise, “Yarından başlamak üzere Eskişehir’de üç günlük bir çalışmamız var. 81 il kadın kollarıyla önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizi, nasıl çalışma yöntemleri hazırlayacağımızı ve birlikte nasıl alacağımızı konuşacağız. İlk gün basına açık bir toplantı yapacağız. İkinci günde ise yaklaşık 12 ayda kadın örgütü olarak neler yapabileceğimizin planlamasını yapacağız. İllerden gelen kadın kolları başkanlarımızın kendi yörelerine ait nasıl bir çalışma sistemi istediklerinin bilgisini alacağız. Kadın Kolları Genel Başkanlığı olarak, ona göre çalışmalarımızı yönlendireceğiz” dedi.
Şuanda Türkiye’nin karanlık bir dönemden geçtiğini ileri süren Köse, “Biz bu karanlık dönemi aydınlığa çıkartacak olan partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna inanarak, var gücümüzle durmadan ve dinlenmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.