Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir mitinginde rekor peşinde

CHP İzmir İl Başkanlığı, bir siyasi partinin şimdiye kadar İzmir’de yapmış olduğu en büyük mitingi yapmaya hazırlanıyor. İl örgütü, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 17.00'de...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP İzmir mitinginde rekor peşinde
CHP İzmir İl Başkanlığı, bir siyasi partinin şimdiye kadar İzmir’de yapmış olduğu en büyük mitingi yapmaya hazırlanıyor. İl örgütü, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 17.00'de Gündoğdu meydanında yapılacak İzmir mitingine iddialı hazırlanıyor. Mitingle ilgili duyuruları 15 gün önceden başlatan CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir’de yapılmış en büyük siyasi parti mitingi olacağı konusunda iddialı.

SERTER: SADECE CHP MİTİNGİ DEĞİL

Mitingle ilgili açıklamalarda bulunan İzmir İl Başkanı Bedri Serter, bu mitingin sadece CHP’nin değil, "artık yeter" diyen bütün İzmirlilerin mitingi olduğunu belirterek, “Öyle bir miting düşünün ki 13 yıldır baskıdan, ayrımcılıktan, yoksulluktan, işsizlikten, sömürülmekten bıkmış ev hanımlarından öğrencilere, işçilerden işsizlere, gençlerden emeklilere kadar herkes sesini duyurabilecek. Yaşadığımız bu güzel kente, İzmirimiz'e hakaretler yağdıran, yatırımları sadece seçim zamanı hatırlayan, bu halkı TOMA’larla, biber gazlarıyla susturmaya çalışan AKP zihniyetine ‘artık yeter’ diyecek herkes, 30 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’nda buluşacak. İzmir’de yapılmış en büyük parti mitingine imza atmaya kararlıyız. Bu miting sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil, tüm İzmirlilerin mitingi olacak. İzmir’in dört bir yanından vatandaşlarımızın bu mitinge akın edeceğine inanıyorum. Bizler de onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Yüz binlerce İzmirli ile 30 Mayıs’ta yolsuzluktan, adaletsizlikten ve yoksulluktan kurtuluşumuzu kutlayacağız. Yaşanabilir bir Türkiye’yi İzmir’den kuracağız. CHP’li olsun olmasın, ülkemizin gidişatından rahatsız olan, çocuğuna iş bulamayan, hukuksuzluktan şikayetçi olan ve artık yeter diyen tüm halkımızı, 30 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. İzmir için yeni bir tarih yazılırken tüm halkımızı bu anlara şahit olmaları için mitingimize davet ediyoruz.” dedi.

'İZMİR CHP İKTİDARININ MERKEZİ OLACAK'

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun 8 Haziran’dan itibaren İzmir milletvekili olacağını hatırlatan Serter, “İnanıyoruz ki Sayın Genel Başkanımız sadece İzmir’den milletvekili olarak değil, başbakan olarak Ankara’ya gidecek. İzmir’e başbakan çıkarmak yakışır ve İzmirli de başbakanına önce 30 Mayıs’ta mitingde sahip çıkacaktır. CHP’nin iktidarı ve İzmir’den çıkacak başbakanla İzmir, CHP iktidarının merkezi olacaktır. Yıllardır malum zihniyete karşı dimdik bir duruş sergileyen İzmir, hakettiği yere böylece kavuşacaktır.” dedi.

1 MİLYON KİŞİYE CEP TELEFONUNDAN DAVET

CHP İl Başkanlığı, miting duyurusu için 250 bin broşür, 100 bin renkli döviz, 50 bin afiş, 15 bin ayaklı raket kullanırken İl Başkanı Serter’in sesiyle yaklaşık 1 milyon İzmirliye cep telefonlarından ulaşıp mitinge davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.