Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök: “Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz”

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Hayati tehlike içerisinde yaralılarımız var, hepsine acil şifalar diliyorum. Ankara’mıza ve Türk ulusuna başsağlığı diliyorum ve terörü lanetliyoruz. Kim yapmışsa bu terörü, hangi terör örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Hayati tehlike içerisinde yaralılarımız var, hepsine acil şifalar diliyorum. Ankara’mıza ve Türk ulusuna başsağlığı diliyorum ve terörü lanetliyoruz. Kim yapmışsa bu terörü, hangi terör örgütü gerçekleştirmişse lanetliyoruz” dedi.
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Kızılay’daki patlamanın ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaralıları ziyarete gitti. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gök, “Bugün Ankara yine bir terör saldırısıyla sarsıldı. Olay anından itibaren arkadaşlarımızla beraber olayın nasıl kaynaklandığını, Ankara’nın kalbinde olan bu olayın nasıl önlenemediğini ve emniyetteki aksaklıkları yerinde görmeye çalışıyoruz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Türkiye terörün oyununa gelmeyecektir. Şu anda iktidarın, hükümetin kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz. CHP olarak hükümetten talebimiz, bu olayın nasıl olduğu, niçin önlenemediği yönünde kamuoyunu aydınlatmasıdır. Umarım resmi açıklamayla ifade edilen hayatını kaybeden ve yaralı sayısı artmaz. ‘İnşallah’ demek istiyorum ama kaygılarım var. Hükümetin de kamuoyunun beklediği bütün sorulara cevap vermesi gerekir” ifadelerini kullandı.
“Şu anda terör saldırısıyla ilişkili olarak resmi makamların açıklamasını beklemek durumundayız” diyen Gök, şunları ifade etti:
“Biz de dikkatle ve sorumlulukla olayı takip ediyoruz. Bizlere gelen diğer bilgilerle resmi açıklamaları karşılaştırıyoruz. Resmi makamların da bir an önce bu konuda açıklama yapmasını bekliyoruz. Bu ertelenemez bir olaydır. Ben de şu anda hastaneleri dolaşıyorum, doktorlardan bilgi alıyorum. Hayati tehlike içerisinde yaralılarımız var, hepsine acil şifalar diliyorum. Ankara’mıza ve Türk ulusuna başsağlığı diliyorum ve terörü lanetliyoruz. Kim yapmışsa bu terörü, hangi terör örgütü gerçekleştirmişse lanetliyoruz. Bu terör olayını gerçekleştirenler mutlaka altında kalacaklardır ve biz de bu konuda sorumlu bir dikkatle resmi açıklamaları bekliyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.