Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Grubu Özel Gündemle Toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi özel gündemle toplandı.CHP Grup Toplantısı TBMM’de çocuklardan oluşan üyelerle düzenlendi. Toplantı öncesi salon balonlarla ve bayraklarla süslendi. Divan Başkanı’nın çocuk olduğu toplantıda, söz alan çocuklar...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi özel gündemle toplandı.
CHP Grup Toplantısı TBMM’de çocuklardan oluşan üyelerle düzenlendi. Toplantı öncesi salon balonlarla ve bayraklarla süslendi. Divan Başkanı’nın çocuk olduğu toplantıda, söz alan çocuklar şiirler okudular, konuşma yaptılar.
Kılıçdaroğlu, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, çocukların bayramının kutlayarak, “Sizler bizim umudumuzsunuz, geleceğimizsiniz. Bayramınızı seviyor musunuz, Atatürk’ü seviyor musunuz, Cumhuriyeti seviyor musunuz? Bizde ‘evet’ diyen bütün çocuklarımızı seviyoruz” şeklinde konuştu.
Divan Başkanı Alara Tuncer zor anlar da yaşadı. Tuncer, defalarca basın mensuplarını yerlerine davet etti. Ali Kalmış’ın konuşmasından sonra Tuncer Başkan arkadaşlarının ne konuştuğunu dinleyip dinlemediklerini sordu. Fakat basın mensupları Başkanın talebinin yerine getirmeyince, Başkan gözyaşlarına boğuldu.
İpek Kara, Uygar Akman, Umut Ulusan, Uygar Sami Koç, Çınar Güzel, Baran Ceylan Güler, Yiğitcan Yıldız, Ali Kalmış değişik konularda şiirler okudular ve konuşmalar yaptılar.
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 23 Nisan özel resepsiyonunda çocuklara dağıttığı armağanlar ise şu şekilde:
"TBMM’nin hazırladığı “Ali ve Ayşe Kurutuluş Savaşı Müzesinde”, “Ali ve Ayşe ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, “Keloğlan ve Arkadaşları Türkiye Büyük Millet Meclisinde” kitapları ve “Keloğlan ve Arkadaşları Türkiye Büyük Millet Meclisinde Boyama Kitabı” ile Çankaya Belediyesi’nin; Oscar Wilde’ın “Bencil Dev”, O. Henry’nin “Son Yaprak” ve “Yeni Yıl Hediyesi” , Mark Twain’in “Yaşıyor Yaşamıyor”, Grimm Kardeşler’in “Bremen Mızıkacıları1” adlı kitapları ve Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin “Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.