Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Yozgatlılarla İftarda Buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yozgat’ta düzenlediği ‘Orta Anadolu İftar Buluşması’nda Yozgat halkıyla oruç açtı.Yozgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yozgat’ta düzenlediği ‘Orta Anadolu İftar Buluşması’nda Yozgat halkıyla oruç açtı.
Yozgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, huzurlu bir şekilde iftarlarını yaptıklarını belirterek, “’Oruç tutuyoruz, iftarımızı yapıyoruz. Bütün bunları huzurlu bir Türkiye dileğiyle huzurlu bir Türkiye barış içinde bir Türkiye, kardeşçe yaşanan bir Türkiye en büyük dileğimiz bu en büyük arzumuz bu. Sofraya otururken güler yüzlü oturalım. Haberleri dinlerken rahat dinleyelim. Yolda karşılaştığımız vatandaşa tanımadık bile olsa selam verelim, oturalım sohbet edelim, konuşalım bir arada olalım” dedi.
“KİMLİĞİMİZ NE OLURSA OLSUN İNANCIMIZ NE OLURSA OLSUN BİR ARADA KARDEŞÇİ BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORUZ”
Bu toprakların şehit ve gazilerin armağan ettiği topraklar olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bu topraklarda Yunus Emreler vardır, Mevlanalar vardır. Bu topraklarda Erzurumlu Emrahlar vardır. Bu topraklarda Neşet Ertaşlar vardır. Bu topraklarda Hacı Bektaşı Veliler vardır. Dolayısıyla bu topraklarda bereket vardır. Bu topraklarda kardeşlik vardır. Bu topraklarda birlikte yaşamak vardır. Kimliğimiz ne olursa olsun, inancımız ne olursa olsun, yaşam tarzımın ne olursa olsun, beraber bir arada aynı havayı teneffüs ederek kardeşçe barış içinde yaşamak istiyoruz” diye konuştu.
Yozgat’ı ve Bozok yaylasını da sevdiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, “İnsanlarını da seviyorum. Geldim aynı sofrada yanı yemeği yedik, huzur içinde yedik, huzur içinde ben Ankara’ya gideceğim ama size ir sözüm var. Arabaşı yemek için kışın tekrar geleceğim. Hepinize en içiten selamlarımı saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum sağ olun, var olun Allah’a emanet olun hoşça kalın” ifadelerini kullandı.
İftara Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve çok sayıda partili katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.