Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ’lu, Van’da meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Ferhat Arslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Bir dizi toplantılara katılmak için Van’a gelen CHP Genel Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ’lu, Van’da meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Ferhat Arslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bir dizi toplantılara katılmak için Van’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van Ferit Melen Havaalanı’nda CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu ve partililerce karşılandı. Buradan beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen patlamada şehit olan Vanlı polis memuru Ferhat Arslan taziyesine katıldı. Burada Kılıçdaroğlu’nu şehit Arslan’ın ağabeyi Reşat Arslan ile oğlu Muhammet Nurullah Arslan polis kıyafetiyle karşıladı.
“BUNU MECLİSE TAŞIYIN”
Kılıçdaroğlu, şehit Arslan’ın ağabeyi Reşat Arslan ile oğlu Muhammed Arslan ile sohbet etti. CHP’nin kardeş kavgasının son bulması için mecliste bunu gündeme getirmesini isteyen Reşat Arslan, “Kardeşim iyi bir kardeş, iyi bir dost ve iyi bir komşuydu” dedi.
Şehit Ferhat Arslan’ın oğlu Muhammet Nurullah’la bol bol sohbet eden Kılıçdaroğlu, kanın durması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Burada çay içen Kılıçdaroğlu, şehit Arslan’ın evine çıkarak eşiyle bir süre görüştü. Bu sırada evden çıkan küçük bir kızı seven Kılıçdaroğlu, Hacı Tahir ismindeki bir Kore gazisi ile fotoğraf çektirdi.
Kılıçdaroğlu, bir partilinin babasının taziyesine de katıldıktan sonra il başkanları toplantısı için Elite World Oteli’ne geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.