Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Konya’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da Tarım Üreticileri Buluşması’na katıldıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu.Konya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Dedaman Otel’de Tarım Üreticileri Buluşması’na...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Konya’da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da Tarım Üreticileri Buluşması’na katıldıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Konya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Dedaman Otel’de Tarım Üreticileri Buluşması’na katıldıktan sonra toplantıda alınan kararları açıkladı. Toplantının ardından Tarihi Bedesten Çarşı’nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, esnaflarla selamlaşarak sohbet etti. Kılıçdaroğlu, kendisine yakın ilgi gösteren bazı vatandaşlarla sohbet ederken, bazılarıyla da selfie çektirdi. Esnaf ziyareti sırasında Kılıçdaroğlu, yakından ilgilendiği çocukları kucağına alarak sevdi.
Kılıçdaroğlu, Bedesten Çarşısı’nı ziyareti sırasında kendisiyle görüşmek isteyen bir gençle konuştu. Genç konuşmasında, Konya’da Kubilay’ı anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A’yı desteklemelerini eleştirdi. Gencin bu konudaki görüşlerini dile getirdiği sırada korumaların müdahale etmesi dikkat çekti. Gencin korumalara tepki göstermesi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun da kendisini dinlediğini söylemesi üzerine konuşmasına devam eden genç, bir vatandaş olarak Cumhurbaşkanı’na hakaret edilmesini kabul etmediğini ve CHP’nin de bu davranış içerisine giren genci Ankara’da kabul ederek arkasında durmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nu da örnek aldığını ifade eden genç, "Ülkemin Cumhurbaşkanı’na hitaplarınızda ne kadar örnek olursanız biz de öyle örnek oluruz" diyerek Kılıçdaroğlu’na düşüncelerini dile getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu da, kapılarının herkese açık olduğunu söyleyerek, herkesin de makamının hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren genci de Ankara’ya geldiğinde ağırlamak istediğini ifade etti.
Vatandaşlarla sohbetinin ardından Bedesten Çarşısı’ndan ayrılan Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi’ne geçti. Mevlana Müzesi girişinde Kılıçdaroğlu ile tokalaşan bir kadın, kanser hastası olduğunu söyleyerek, "Seni görmeden ölmek istemedim" diyerek fotoğraf çektirdi. Hz. Mevlana’nın sandukası başında dua eden Kılıçdaroğlu, Müzeler Müdürü Yusuf Benli’den müze hakkında bilgi aldı.
ENGELLİ HEDİYE SAYI’YA PARFÜM HEDİYE ETTİ
Kemal Kılıçdaroğlu Mevlana Müzesi’nden sonra 4 Şubat’ta Ankara’da yapılan "Geleceği Birlikte Kuruyoruz Engelliler Buluşması" toplantısında babası Hasan Basri Sayı ile görüştüğü engelli Hediye Sayı’yı (30), Erenköy Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Hediye’ye Ankara’da söz verdiği parfümü armağan eden Kılıçdaroğlu, aileyle de bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda evlerinin önünde Hediye Sayı ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.