Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu basından sağduyu istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya’daki basın mensuplarıyla telekonferans sistemiyle bir araya geldi ve darbe girişimine karşı demokrasi tarafında destek istdi, birlik beraberlik vurgusu yaptı.15 Temmuz darbe girişimi sonrasında...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya’daki basın mensuplarıyla telekonferans sistemiyle bir araya geldi ve darbe girişimine karşı demokrasi tarafında destek istdi, birlik beraberlik vurgusu yaptı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve demokrasiye destek veren siyasi parti genel başkanları, parti il yönetimlerini de yalnız bırakmayarak bilgi alışverişi sağlamaya devam ediyor.
Önceki akşam Paşaköşkü mahallesinde yaşanan gergin anlar sonrası olaya müdahale eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve il yönetiminin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da telekonferans sistemiyle Malatyalı basın mensuplarıyla buluştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında “Zor bir süreç yaşıyoruz ve siz medyamızdan destek bekliyoruz, haber yaparken daha duyarlı olursak demokrasiye zarar vermeyiz” dedi.
Malatya’yı 70’li yıllardan beri bildiğini belirten Kılıçdaroğlu “Biz demokrasi için 4 siyasi parti imza vererek bildiri yayınlıyoruz, Alevi-Sünni, Kürt-Türk ayrımı istemiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.