Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, Tozan’a Sahip Çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve Parti Meclisi Üyesi Canan Kaftancıoğlu Düzce’ye geldi. İl Başkanı Zekeriya Tozan ve partililerle buluşan Altıok ve Kaftancıoğlu saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.CHP İl Başkanı Zekeriya...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve Parti Meclisi Üyesi Canan Kaftancıoğlu Düzce’ye geldi. İl Başkanı Zekeriya Tozan ve partililerle buluşan Altıok ve Kaftancıoğlu saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a partisinin desteğinin arkası kesilmiyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve Parti Meclisi Üyesi Canan Kaftancıoğlu da il başkanlarına sahip çıkmak amacıyla bugün Düzce’ye geldi.
Parti binasında bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, Düzce İl Örgütünün çalışmalarının birilerini sarstığını söyleyerek, bu şiddeti gerçekleştirmeye yönelttiğini belirtti.
Altıok, “Ne yazık ki şiddet sarmalındaki günlerden geçiyoruz. Ülkemizin her yanı şiddete teslim olmuş durumda. CHP’nin temel anlayışı demokrasi çerçevesinde yönetilen bir hukuk devleti olmaktır. Toplumcu olan bir anlayışla var olan bir partidir. Bu anlayış Düzce’de İl Başkanımız ve örgütümüz tarafından layığıyla taşınarak çalışılmaktadır. Herhalde bu anlayış birilerini derinden sarsmış olsa gerek alışmış oldukları şiddeti bizlere yöneltmeyi görev bilmişler. Biz il başkanımızı yalnız bırakmayacağız. Birileri kendi adlarına sağladıkları düzen bozuldu diye şiddete dönüştürmelerini kınıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.