Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabıyık: “Cizre Raporu CHP’nin Resmi Açıklaması Değil”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, CHP Cizre heyetinin hazırladığı “Cizre Raporu”nun partinin resmi açıklaması olmadığını söyledi.CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof....

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, CHP Cizre heyetinin hazırladığı “Cizre Raporu”nun partinin resmi açıklaması olmadığını söyledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Geçtiğimiz günlerde CHP heyetinin hazırladığı Cizre raporu hakkında olumsuz düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşmıştık. Hala aynı noktadayız. Ancak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizzat cep telefonumu arayarak konuyla ilgili bana bilgi verdi. Sayın Kılıçdaroğlu’na bu nazik davranışı nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisi de hazırlanan raporun CHP’nin resmi bir açıklaması olmadığını ifade etti” dedi.
Ziyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabıyık’ta, Anneler Günü’nde şehit anneleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Şehit annelerinin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Karabıyık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da selamını iletti. Karabıyık, son günlerin en çok konuşulan konusu olan “Cizre Raporu”nun ise CHP’nin düşüncelerini yansıtmadığını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.