Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl İzmir'de ön seçim gezisi yaptı

CHP, 7 Haziran genel seçimi için Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi İzmir’de de ön seçim yapacak. 29 Mart’taki ön seçime, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 2. bölgede katılacak. Ön seçim çalışmalarını yerinde görmek ve partililerle...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl İzmir'de ön seçim gezisi yaptı
CHP, 7 Haziran genel seçimi için Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi İzmir’de de ön seçim yapacak. 29 Mart’taki ön seçime, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 2. bölgede katılacak. Ön seçim çalışmalarını yerinde görmek ve partililerle buluşmak üzere İzmir’e gelen örgütlerden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberinde İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Genel Başkan Başdanışmanı Veli Özdemir ile birlikte Bornova Karşıyaka, Çiğli, Aliağa, Ödemiş, Kiraz, Tire ve Bayındır ilçelerinde temaslarda bulundu. Heyetin ilçe ziyaretlerinden bazılarına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve bazı parti meclisi üyeleri de eşlik etti.

İlçe örgütlerini ziyaretlerden sonra açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, parti örgütünün ön seçime hazır olduğunu söyledi. Bingöl, “CHP örgütlerinde, yıllar sonra alınan ön seçim kararının heyecanı ve mutluluğunu görüyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetiminin, demokrasiden yana tavır koyarak bu kararı almasının ne kadar doğru olduğunu gittiğimiz her yerde görüyorum. Demokrasinin beşiği olarak gördüğümüz, her zaman farklı bir ilgi gösterdiğimiz İzmir’de de ön seçim heyecanını paylaşmak, hazırlıkları yerinde görmek ve partililerimizle buluşmak amacıyla bazı ziyaretlerde bulunduk. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle son hazırlıkları konuştuk. Gördüm ki İzmir örgütümüz ön seçimlere hazır ve 29 Mart’ta yapacağımız seçimlere yüksek bir katılım olacak.” dedi.

İzmir’de yaşanacak ön seçimlerin bir demokrasi şölenine sahne olacağına inandığını söyleyen Tekin Bingöl, “İzmir, ön seçimlerde farklı bir duyguyu da yaşayacak. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere İzmir 2. bölgeden katılacak. Türkiye’deki tüm siyasi parti liderleri arasında ön seçime girerek, demokrasiye ve örgütüne olan inancını ortaya koyan tek parti genel başkanı CHP’nin genel başkanıdır. Bu tavrıyla Sayın Genel Başkanımız, hem ülke hem de parti demokrasisi açısından son derece önemli bir mesaj vermiş ve tarihe not düşmüştür. Bu tavır, tüm Türkiye’de de partimize olan ilgiyi ve desteği arttıracaktır.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.