Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Hükümet mevsimlik işçilerin sorunlarını yıllardır görmezlikten geliyor. Mevsimlik tarım işçilerinin sorunları ancak trafik kazaları ile gündeme gelebiliyor" dedi.Sarıbal,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Hükümet mevsimlik işçilerin sorunlarını yıllardır görmezlikten geliyor. Mevsimlik tarım işçilerinin sorunları ancak trafik kazaları ile gündeme gelebiliyor" dedi.
Sarıbal, İzmir Milletvekili Musa Çam ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık ile basın toplantısı düzenledi. CHP Bursa milletvekili Orhan Sarıbal, Manisa’da yaşanan trafik kazası sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Hükümet mevsimlik işçilerin sorunlarını yıllardır görmezlikten geliyor. Sürdürdüğü duyarsızlık ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde hiçbir adım atılmaması sonucu yaşanan iş cinayetlerine yenileri ekleniyor. Mevsimlik tarım işçilerinin sorunları ancak trafik kazaları ile gündeme gelebiliyor. Tarım işçileri yıllardan beri uygun olmayan koşullarda tarlalara, bahçelere taşınıyorlar. Açık/kapalı kasa kamyon veya kamyonetler, trafik römorklarla araçlarla kapasitesinin çok üstünde sayılarla yolculuk yapıyorlar" diye konuştu.
CHP İzmir milletvekili Musa Çam ise, "27 çocuk annesiz kaldı. Bu ilk değil. Uzun bir süredir ülkemizde bu tip iş cinayetleri kanıksadığımız bir tarz olarak duruyor" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.