Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Bursa Kadın Kolları'na teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Kadın Kolları, 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek için sahada çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Kadın Kolları'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2019 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Bursa Kadın Kolları'na teşekkür

Öner ve Ak, seçim öncesi sahada çalışan ya da sandıklarda görev yapan Bursa İl Kadın Kolları üyelerine teşekkür belgesi verdi.

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Arzu Karayağız Öner ve CHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Perihan Ak ile yöneticilerin yer aldığı heyeti Vildan Özkula başkanlığındaki Bursa İl Kadın Kolları ağırladı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Arzu Karayağız Öner, İstanbul'da her şeyin çok güzel olduğunu, sıranın Türkiye'de her şeyin güzel olmasına geldiğini belirterek, "Bursa Kadın Kolları üyelerimize, İstanbul'dan başlayan ve Türkiye'yi aydınlatan o umut ışığının yanması için bizimle birlikte çalışarak sundukları katkı için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

CHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Perihan Ak ise "Gergin bir toplum olarak yaşamaktan yorulduğumuz, hepimizin huzur aradığı bir Türkiye'den, mutlu ve huzurlu bir Türkiye hedefiyle yola çıktık. Hakkın hukukun ve adaletin yerini bulacağı bu süreçteki desteklerinden dolayı Bursa Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula ve üyelere teşekkürü borç biliyoruz" dedi.

Bursa Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula da seçimin tekrarına karar verilmesi üzerine destek için harekete geçtiğini belirterek, "İstanbul bizim için de çok önemliydi. Kadın Kolları olarak girişimlerde bulunduk, Tuzla ve Beykoz'da faaliyetlere katılma fırsatı bulduğumuz için çok mutlu olduk" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.