Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP binasına asılan pankart mahkeme kararıyla indirildi

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya il binasına asılan ve AK Partili eski dört bakanın maskeli resminin yer aldığı '17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun' yazılı pankart, mahkeme kararıyla indirildi. Bugün CHP binasına gelen...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP binasına asılan pankart mahkeme kararıyla indirildi
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya il binasına asılan ve AK Partili eski dört bakanın maskeli resminin yer aldığı '17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun' yazılı pankart, mahkeme kararıyla indirildi.

Bugün CHP binasına gelen polisler, pankartın indirilmesini istedi. Ancak partililer, polislere itiraz etti. Tartışma üzerine CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, parti binasına gelerek, polisten mahkeme kararı getirmelerini istedi. Bu arada pankartın indirilmesi için merdivenli itfaiye aracı parti binası önünde bekletildi. Uzun bekleyişin ardından mahkeme kararı partiye ulaştı. İtfaiyeciler pankartı indirmek için hazırlık yaparken iki kişi, itfaiye aracının önüne geçti. Polis ekipleri, pankartın indirtmek istemeyen bu şahısları ikna etti. Daha sonra itfaiyecinin pankartı indireceği sırada partililer, pankartı sökerek aşağı attı.
PANKART POLİS EKİPLERİNCE ALINDI
CHP Milletvekili Özkoç, örgütün il binasına astığı pankartı emniyet güçlerinin indirmek istediğini söyledi. Ellerinde bir mahkeme kararı olmadığı için kendilerine bir mahkeme kararı gelirse pankartı indirebileceklerini söyleyerek bir direniş gösterdiklerini anlatan Özkoç; "Bu pankartın anlamı şudur; 17-25 Aralık'ta bakanlar, bankaların genel müdürleri, yolsuzluğa ve rüşvete karışmış bir çok insan bugün elini kolunu sallayarak Türkiye sokaklarında dolaşıyor. CHP var olduğu müddetçe, bunun peşini asla bırakmayacaktır." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.