Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, Başbakan'a kaç kişinin işsiz kalacağı riskini sordu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’de yaşanan ya da yaşanacak ekonomik bir krizde kaç kişinin işsiz kalma riski olduğunu sordu.Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması talebiyle TBMM Başkanlığı’na...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’de yaşanan ya da yaşanacak ekonomik bir krizde kaç kişinin işsiz kalma riski olduğunu sordu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması talebiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi veren CHP’li Sezgin Tanrıkulu, şu soruları yöneltti: "Türkiye Cumhuriyeti ekonomik kriz içerisinde midir? Türkiye’de ekonomik kriz sebebiyle kaç basın mensubunun işten çıkarılması öngörülmektedir? İşten çıkarılan basın mensuplarına sağlanacak güvenceler nelerdir?
Ekonomik kriz nedeniyle işten çıkarmaların diğer sektörlere de yayılma riski bulunmakta mıdır?

Türkiye’de yaşanan ya da yaşanacak ekonomik kriz akabinde oluşan işsizlik ile ilgili hangi önlemler alınmaktadır? Türkiye’de yaşanan ya da yaşanacak ekonomik bir krizde kaç kişinin işsiz kalma riski mevcuttur? Türkiye’de yaşanan ya da yaşanacak ekonomik kriz nedeniyle işsiz kalan vatandaşlarımıza hangi güvenceler sağlanacaktır?"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.