Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Balıkesir İl Gençlik Kollarında kan değişimi

Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ahmet Can Barut’u düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı.CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ahmet Can Barut düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Balıkesir İl Gençlik Kollarında kan değişimi

Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ahmet Can Barut’u düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı.

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ahmet Can Barut düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki yaptığı açıklamada “MYK’nın almış olduğu kararla İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanmıştır. Bugün den itibarende CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapacaktır. Ahmet Can Barut kardeşimiz parti ve siyasi birikimi ve deneyimi olan biri. Başkanlığı en iyi şekilde yapacağına ve partimizi Balıkesir’de her alanda en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır”dedi.

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına yeni atanan Ahmet Can Barut ise “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan onur duyduğumu belirtip, sizleri sevgi dolu duygularımla selamlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin temellerini atan, emperyalizme karşı Türkiye Kurtuluş Savaşını verenlerin kurduğu cumhuriyetin simgesi olan Mustafa Kemal’in bize emanet ettiği en önemli değerlerdendir. Kurucu ve kurtarıcı partidir. Balıkesirimiz ise Kuva-i Milliye’nin temellerinin atıldığı, bu ruhu hiç kaybetmeyen dolu dizgin gençleri olan aydın bir şehirdir. Böyle bir şehirde Cumhuriyet Halk Partisi’nin il gençlik kolları başkanı olmanın gururunu bir kez daha sizlerle paylaşmak isterim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.