Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Aydın il yönetimi istifalar sonucu düştü

CHP Aydın İl Başkanlığı’nda peş peşe gelen istifalarla İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un yönetimi 27 kişinin istifa etmesi sonrasında düştüğü iddia edildi. CHP’den bu konuda bir açıklama yapılmadı. CHP tüzüğü gereğince yönetimin...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Aydın il yönetimi istifalar sonucu düştü
CHP Aydın İl Başkanlığı’nda peş peşe gelen istifalarla İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un yönetimi 27 kişinin istifa etmesi sonrasında düştüğü iddia edildi. CHP’den bu konuda bir açıklama yapılmadı. CHP tüzüğü gereğince yönetimin üçte ikisi istifa ettiği için CHP Aydın İl yönetimi düştüğü ifade edildi.

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un bir hafta önce bu yönetimi düşürecek kimse yok demesinin ardından il yönetiminde istifaların devamı gelince CHP Aydın İl Yönetimi’nin düştüğü iddia edildi. CHP Aydın İl Başkanlığı'na 27 Mayıs 2012’de 20 asil 20 yedek üyeden oluşan yönetimi ile görev başına gelen Başkan Kalınomuz, partide sıkıntılar yaşandığını söylemişti. İl yönetiminden bazılarının istifa için arandığını belirtmiş, yönetimi kimsenin düşüremeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamada Kalınomuz'a destek veren Semra Konaklı’nın da istifasıyla, CHP Aydın İl Yönetimi'nin düştüğü iddia edildi. Bu konuda CHP'den bir açıklama gelmezken, tüzük gereği yönetimin otomatik olarak düştüğü belirtildi.

CHP İl Yönetimi’nden ayrılanlar, Fatih Akkentli, Mustafa Demirok, Memiş Dinç, Hüseyin Gündüz, Seray Karakoz, Nurten Karamanlı, İhsan Kaya, Mevlüt Kenar, Işıl Yıldıran, Özkan Aksoy, Hüseyin Aymak, İbrahim Süngü, Kemal Vardarlı, Feryal Gümüş, Erdoğan Şahin, Engin Keder, İlhan Güvenç, Zuhal Yaşasın, Şengül Sakal, Yeliz Arasan, Mehmet Yavuz, Nihal Güzel, Süleyman Bülbül ve Semra Konaklı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.