Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir: “Bugün birlik olma günüdür"

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Milletvekili Murat Emir, bugünlerin birlik olma günü olduğunu söyledi.CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Malatya İl teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Emir, 15 Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Milletvekili Murat Emir, bugünlerin birlik olma günü olduğunu söyledi.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Malatya İl teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Emir, 15 Temmuz da bir darbe girişimi parlamenter demokrasiye karşı yapıldığını söyledi.
Bu darbe girişimine karşı çıkan başta siyasi parti liderleri kadroları ve bütün millet olduğunu ifade den Emir, “AK Parti de, sayın Cumhurbaşkanı da bizim gibi bu darbenin karşısında durmuştur. Bütün Türkiye halkına bir teşekkür borçluyuz. Şu unutulmamalıdır ki darbe girişiminden bir kişinin kahramanlık girişimi ile kurtulmadık. Kimse buradan kahramanlık üretmeye kalkmasın. Bu darbe girişimi sonrasında bu darbenin nasıl göre göre geldiğini bizim öteden beri özellikle cemaat ilişkin olarak açık net eleştirilerimiz uyarılarımız olamasına rağmen bunu nasıl ihmal ettiklerini nasıl kadrolaştıklarını hepimiz biliyoruz. Elbette bugün birlik olma günüdür. Bugün sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere bütün siyasi partiler olumlu bir hava yürütüyorlar. Bundan son derece memnunuz. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimizi kararlaştırabilmemiz için de AK Parti’nin artık öz eleştiri noktasına gelmesi lazım” ifadelerini kulandı.
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise ziyaretten dolayı Vekil Murat Emire teşekkür ederek, “Malatya Türkiye’nin önemli illerinden biri bu önemli görünümünü 15 Temmuz darbe girişiminde bir kez daha gösterdi. Malatya birlik olarak bir güç oluşturarak darbenin karşısında olduğunu gösterdi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.